La Guàrdia Urbana ha detingut cinc persones després d’impedir el segrest d’un home al barri de Verdum del districte de Nou Barris. Els fets es van produir ahir quan una patrulla que feia la ronda a peu pel carrer Pere Rodés va intervenir en una baralla entre dues persones. Un dels implicats en la trifulga va explicar a la policia que l’altre home el volia retenir per posar-lo dins un cotxe i agredir-lo.

La víctima també va assegurar als agents que en l’intent de segrest havien participat quatre persones més i que el cas estava relacionat amb el tràfic de drogues. Quan la patrulla va procedir a detenir els segrestadors -que es trobaven encara per la zona en el moment que va intervenir la policia- van haver de demanar reforços.

Vehicle fitxat

Un cop detinguts, la Guàrdia Urbana va comprovar que el vehicle identificat per la víctima que volien utilitzar per a dur a terme el segrest ja constava en el registre per una denúncia prèvia, recollida per agents de la Unitat Territorial de Sant Martí. Aquesta relatava el testimoni d’unes persones que havien vist com algú era agredit i introduït en el cotxe en qüestió.

Als cinc homes arrestats se’ls imputa un delicte d’intent de segrest. Quatre d’ells tenen antecedents penals. La Guàrdia Urbana també ha intervingut el vehicle assenyalat, i un altre cotxe propietat d’un dels detinguts, que han quedat sota custòdia dels Mossos d’Esquadra per a la investigació.