Comissions Obreres (CCOO) considera que les mesures preses pel Govern de Rajoy en la gestió de la vaga del Prat “atempten greument” contra el dret a vaga dels treballadors.

Segons el sindicat, la decisió del Govern espanyol d’enviar la Guàrdia Civil a fer tasques de seguretat a l’aeroport del Prat, juntament amb uns serveis mínims "abusius" d’un 90% i el plantejament d’un arbitratge obligatori representen un greuge contra els drets dels treballadors.

El sindicat considera que l'estat d'alerta terrorista "no és creïble", quan la "política de privatitzacions" d’Aena ha estat adjudicar el servei de seguretat, segons subratlla, "en condicions econòmiques a la baixa, la qual cosa significa retallar salaris, condicions laborals i plantilla, perjudicant els treballadors i el servei que es presta a la ciutadania".

CCOO ha exigit a Eulen, Aena i el Govern espanyol que posin fi a aquest conflicte laboral, reverteixin la "precarització" de les condicions laborals del personal de seguretat de l’aeroport i "deixin de perjudicar les persones que s’estan trobant atrapades per les llargues cues de l’aeroport".