Un grup de quatre amics de Gijón va veure com la festa se'ls acabava de cop per un accident que podia haver acabat en tragèdia, però que es va resoldre amb un simple esquinç.

Els amics van sortir divendres passat a divertir-se. A altes hores de la matinada van trobar unes obres al mig del carrer i van decidir entrar malgrat saber que no devien."Estais infringiendo las normas, tíos" va avisar irònicament el que el grava tot amb el mòbil. Entre rialles, un d'ells, Zapi, va decidir aixecar un tauló de fusta que tapava l'entrada a una arqueta. Dos dels amics, que no semblaven gaire convençuts de jugar amb la fusta, es disposen a ajudar-lo. El que grava els distreu, i Zapi, que tenia moltes ganes d'aixecar el tauló de seguretat, perd l'equilibri i cau.

 

Els amics, en veure la situació, s'espanten, però el pànic dura mig segon. "Zapi, tío, pero qué hiciste?", "¿Mancástete?" li repeteixen entre rialles quan veuen que està bé. Un d'ells es disposa a ajudar-lo sense deixar de posar-se les mans al cap.

"El càmera" s'apropa a l'arqueta i grava la profunditat que hi ha fins al seu amic. La situació es converteix per a tothom en un atac de riure i burles en to jocós cap a Zapi. "Eres mongolo", "No te has matado de milagro" li diuen mentre intenten treure'l d'allà.

El vídeo acaba "enmig del rescat" i no revela el final de la història però, hores més tard, va ser publicat el moment en què finalment treuen Zapi de l'arqueta. El vídeo mostra com la situació va cridar l'atenció de diverses persones que van passar per l'obra i van parar a veure com acabava tot. Fins a cinc persones ajuden l'home, que surt eufòric i celebra estar de nou a la superfície.

 

El vídeo es va compartir ahir a les xarxes i ja té mig milió de visualitzacions. El que pretendia ser una nit de festa es va acabar convertint  gairabé en una tragèdia. Les xarxes han bullit amb el vídeo, que no deixa de ser comentat i compartit.

Zapi, l'heroi de la nit, va acabar amb un esquinç sever que l'ha obligat a agafar-se la baixa a la feina.