Pedro Horrach, el fiscal Anticorrupció del cas Nóos, demanarà que Urdangarin entrie immediatament a la presó, abans que es presenti i es resolgui el recurs al Tribunal Suprem, a diferència del que es fa habitualment. Després de conèixer la sentència al·lega que "la gravetat de la pena implica un risc de fugida" i per aquest motiu s'estudien les "mesures necessàries per minimitzar el risc". El fiscal també estudia demanar les mateixes mesures per a Diego Torres, soci d'Urdangarin, condemnat a 8 anys i 6 mesos de presó.

El fiscal ha demanat una vista de mesures cautelars, per resoldre aquesta qüestió, que, molt probablement, se celebrarà dilluns amb totes les parts a l'Audiència de Palma.

Horrach ha assegurat que ho estudiaria en declaracions a la sortida de l'Audiència de les Illes Balears, a Palma, on aquest matí ha recollit la sentència del cas Nóos. A mig llegir encara, i d'analitzar en profunditat, Horrach ha valorat en positiu la condemna a Iñaki Urdangarin. Tot i que el ministeri públic demanava 19 anys de presó, el Tribunal ha condemnat el marit de la infanta Cristina a 6 anys i 3 mesos, Horrach troba la condemna "d'acord amb les penes que demanava la Fiscalia". Amb el que s'ha mostrat més discordant ha estat amb les absolucions de tots els acusats trama valenciana pels quals la Fiscalia demanava també diverses penes de presó.

La Fiscalia no ha acusat mai la infanta Cristina que ha acabat al banc dels acusats per l'única acusació del sindicat Manos Limpias. Sense aquesta acusació, la Infanta no hauria entrat en el procés judicial. La sentència condemna Cristina de Borbó a pagar una multa de 265.000 euros com a responsable civil subsidiària.