Twitter ha tornat a experimentar problemes aquest dilluns a la tarda arreu del món. La xarxa social, propietat d'Elon Musk, ha deixat de funcionar a escala mundial per alguns usuaris cap a les 17.30 hores, segons recull la web de monitoratge en temps real del funcionament d'aplicacions DownDetector. En pocs minuts, el portal ha registrat més de 800 informes que notificaven problemes amb aquesta plataforma a l'Estat espanyol. En concret, s'ha detectat que la funció d'enllaços de la xarxa social s'ha trencat, fet que ha afectat tant les aplicacions mòbils com la pàgina web. Una hora més tard, els problemes han augmentat, fins al punt que alguns usuaris no podien accedir-hi. Twitter, a través del seu compte oficial, ha confirmat aquesta segona caiguda en cinc dies i, gairebé dues hores després, ja ha solucionat l'error, segons ha informat. 

problemes twitter
Informes d'usuaris notificant problemes a Twitter

En detall, l'error ha provocat que els usuaris de Twitter no poguessin accedir a cap enllaç compartit a la xarxa social. En intentar-ho, apareixia un codi d'error que no permetia veure el contingut. Més tard, aquest missatge també ha començat a aparèixer a alguns usuaris quan han intentat accedir a la plataforma. La pàgina web és, segons els informes recollits per DownDetector, la que ha presentat més incidències, seguida d'errors a l'hora de carregar continguts, i alguns usuaris fins i tot han informat de problemes a l'hora de fer publicacions. 

missatge twitter error
Missatge d'error que apareix a Twitter

Twitter informa que l'error està solucionat 

Des de la plataforma han confirmat aquest error que han experimentat diversos usuaris arreu del món. "Algunes parts de Twitter poden no estar funcionant com s'espera ara mateix", han informat a través d'una piulada. El motiu, segons han exposat, és que estan fent "un canvi intern" que pot haver causat "algunes conseqüències inesperades". "Estem treballant en això ara mateix i compartirem una actualització quan estigui arreglat", han afegit. Gairebé una hora després de publicar aquest missatge, Twitter ha assegurat que el problema ja està solucionat: "Ara les coses han de funcionar com si no hagués passat res. Gràcies per seguir amb nosaltres". 

twitter missatge
Piulada compartida per Twitter

Increment de problemes amb Twitter

En els últims mesos, la xarxa social ha experimentat diversos errors. De fet, fa només cinc dies la plataforma també va patir una caiguda similar. En aquella ocasió, molts usuaris que fan servir Twitter a l'ordinador van informar que no podien carregar la seva timeline i que només els apareixia un missatge que els donava la benvinguda a la web o els alertava que hi havia alguna incidència. En canvi, el principal problema que es va reportar des de l'aplicació era la incapacitat de carregar nou contingut.