L’acció solidària Cap nen sense bigoti, impulsada per l’Obra Social ”la Caixa” i CaixaBank a favor dels bancs d’aliments, ha recaptat un total de 2.555.863 litres de llet, el 60% més que l’any anterior, que contribuiran a abastir les famílies en situació de vulnerabilitat. L’acció solidària s’impulsa conjuntament amb la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL), que és qui distribueix la llet entre els bancs d’aliments provincials.

Segons ha informat l'Obra Social 'La Caixa', es tracta d'un nou rècord de recollida de llet, que serà lliurada a la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL), que serà l'encarregada de distribuir la llet entre els Bancs d'Aliments provincials.

Segons 'La Caixa', amb la recollida d'un total de 2.555.863 litres de llet, un 60% més que l'any anterior, més de 212.989 menors en risc de vulnerabilitat social podran accedir a aquest aliment durant els pròxims tres mesos.

L'Obra Social va fer una aportació inicial de 200.000 litres de llet, amb la qual va posar en marxa la recollida, mentre que CaixaBank ha posat al servei de la campanya la seva xarxa de 4.000 oficines, que han fet difusió per aconseguir que els ciutadans se sumin a la recollida a través de microdonatius.

A més, més de 234 entitats socials han contribuït a la recollida de llet, amb l'ajuda de 806 voluntaris de 'la Caixa' que han col·laborat a través de 535 activitats i més de 1.324 hores de voluntariat.