Un nadó d'un any i mig està ingressat en la Unitat de Cures intensives de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona des de dimecres quan es va precipitar al buit des d'un primer pis al barri de La Mariola de Lleida, ha explicat el centre hospitalari, que preveu traslladar-lo a planta al llarg d'aquest divendres. El petit, que va rebre un fort cop al cap i a un ull, va pujar a un sofà col·locat sota d'una finestra, va sortir i va caure, ha avançat aquest divendres el diari Segre.

"Acabàvem de fregar el menjador i obrim la finestra perquè es ventilés. Jo estava parlant per telèfon i algú va trucar insistentment al timbre. Quan vaig sortir per la finestra per veure què passava em vaig adonar que el petit estava al carrer, en braços de la fornera," ha relatat el pare. Una fornera del barri, Pau Urrea, va recollir al nen quan acabava de caure. "El vaig agafar en els meus braços i vaig començar a reanimar-lo. Finalment, va entrar en si i va començar a plorar", ha explicat Urrea.

Posteriorment, el pare va anar a buscar el seu fill i el va traslladar a l'hospital Arnau de Vilanova. Allà es va activar un helicòpter que va traslladar el nen a la Vall d'Hebron, on previsiblement estarà ingressat en observació fins a principis de la setmana que ve.