Transports Metropolitans de Barcelona ha anunciat que la ciutat reforçarà els serveis de transport públic en motiu de la commemoració dels atemptats de l'agost del 2017. D'aquesta manera, TMB vol col·laborar en la logística dels actes de reconeixement a les víctimes que es faran aquest divendres al matí al centre de Barcelona.

Les línies de metro 1,3 i 4, es reforçaran amb més combois, més personal d’atenció i informació a les estacions del centre de Barcelona, i més efectius de seguretat. Tanmateix, en la mateixa franja, en funció de l'afluència de persones i seguint indicacions dels responsables de la seguretat pública, s'aplicaran tancaments temporals en alguns accessos de les estacions de metro de Liceu i Catalunya.

Pel que fa els autobusos, durant els actes, entre les 9 del matí i les 12 del migdia aproximadament, s'aplicaran restriccions de trànsit a la Rambla i la plaça de Catalunya que ocasionaran alteracions o limitacions a línies d’autobús durant unes hores. Les línies desviades o limitades en principi seran: D50, H16, V13, V15, 22, 24, 47, 52, 55, 59, 62 i 67, a més de les rutes vermella i blava del Barcelona Bus Turístic.

D’altra banda, TMB col·laborarà en la logística de la commemoració institucional mitjançant diversos serveis especials d’autobús per al trasllat dels familiars de les víctimes entre els diferents escenaris previstos: l’Ajuntament, la Rambla, la plaça de Catalunya i el Palauet Albéniz. En concret, s’hi destinaran set vehicles.