Un avió de Ryanair ha hagut de ser desallotjat en plena pista de l'aeroport del Prat aquest dimarts després que s'incendiés una bateria externa d'un passatger. L'avió que estava a punt d'enlairar-se cap a Eivissa s'ha aturat i ha hagut d'activar els tobogans d'emergència per on s'ha evacuat tot el passatge.

Segons ha explicat un testimoni a TV3, ha començat a sortir fum d'una maleta on hi havia una bateria externa per carregar mòbils o altres dispositius electrònics. L'incendi ha pogut ser apagat de seguida, però s'ha activat el protocol d'emergència. Després d'uns moments de nervis i corredisses dins l'avió, s'han obert les sortides d'emergència i els passatgers i la tripulació han pogut abandonar la nau.

Segons informa la companyia, no s'han de lamentar ferits, més enllà d'algunes cremades lleus habituals en els desallotjaments a través del tobogan. Els passatgers han estat traslladats a la terminal, on se'ls ha donat menjar i aigua, i la tripulació de cabina s'ha fet càrrec del telèfon. Els viatgers estan a l'espera que Ryanair organitzi un avió de substitució.