L'autobús de la plataforma Hazte Oír ha estat detingut a l'altura del peatge de Martorell a l'AP7 on portaveus de la plataforma i diverses persones s'hi han apropat. La presència dels responsables d'Hazte Oír ha provocat diversos incidents, com empaitades i llançaments de diversos objectes.

Els Mossos han parat el vehicle per comprovar la documentació i el missatge que hi porta inscrit: "Los niños tienen pene. Las niñas tienen vulva. Lo dice la biología. Respeto para todos, no al bullying".

L'autobús d'Hazte Oír avui és al territori català, en la seva missió propagandística, i es dirigia a la localitat de Pallejà. La seva alcaldessa i el tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Asens, s'han pronunciat en contra de la possibilitat que l'autobús entri dins del municipi, quan es dirigia a la gasolinera propera a la població. 

En senyal de protesta, l'Ajuntament de Pallejà ha alçat la bandera LGTBI a la rotonda d'accés al municipi i la seva alcaldessa, Ascensión Ratia, ha afirmat que la plataforma Hazte Oír incompleix l'article 15 de l'Ordenança de convivència ciutadana d'actituds d'intransigència i individualisme. Per tant, denega el pas del vehicle pel nucli urbà.  

Asens, per la seva part, ja ha afirmat que la publicitat dins el nucli urbà és competència municipal, per tant, "podria ser que l'autobús estigués realitzant algun tipus d'infracció". 

El missatge original de la plataforma era "Los niños tienen pene. Las niñas tienen vulva. Que no te engañen". Davant les protestes que va provocar, el van modificar.