Un atropellament mortal a Bellvitge causa retards en vuit línies de tren de Rodalies de Catalunya. Segons ha informat Adif, es tracta d'una invasió d'una persona en un punt no autoritzat a les vies de tren. Per tant, tot sembla indicar una mort per suïcidi.

Retards en 8 línies de Rodalies per un atropellament de tren

L'accident ha afectat el servei entre el tram de Barcelona Sants i Bellvitge, concretament les línies l’R2, R2 Nord, R2 Sud, R13, R14, R15, R16 i R17. A les 15:35 hores, un cop les autoritats forenses han retirat el cos, s'ha restablert la circulació per les dues vies del tram afectat. Tot i la lenta recuperació de les freqüències i horaris habituals, Renfe alerta que les afectacions poden superar els 30 minuts de retard en les línies afectades.

Per saber més informació sobre les afectacions de trens, Renfe està informant a través dels seus canals de comunicació i atenció al client. 

Els usuaris es queixen per les afectacions després de l'accident a Bellvitge

Davant l'aturada dels trens i els retards provocats per l'accident, els usuaris s'han queixat a les xarxes socials. En resposta a les crítiques, Rodalies de Catalunya ha informat que en cas d’atropellament, el tren afectat “s’ha d’apagar per seguretat”.