El judici per l'intent d'assassinat d'una família amb quatre de menors al Maresme s'està celebrant set anys després dels fets. La fiscalia demana una pena de vuit anys de presó per als quatre acusats, membres de la mateixa família. L'incident es va produir el 2011 quan els presumptes autors van disparar a boca de canó als sis ocupants d'un vehicle en el municipi de Cabrera de Mar, ferint un d'ells a la zona abdominal.

Passaven trenta minuts de la mitjanit del 24 de setembre quan la família Moreno va albirar el Chrysler Voyager en el qual circulaven les víctimes. El cotxe que conduïa el més gran dels quatre acusats va avançar pel Camí del Mig, a la localitat de Cabrera de Mar, fins a situar-se en paral·lel a l'altre vehicle. Una vegada a la mateixa altura, l'home va abaixar les finestretes, va treure una pistola i va disparar una sèrie de trets "per tal d'acabar amb la vida dels ocupants", segons l'escrit de qualificació del fiscal.

El més gran dels acusats va cedir l'arma al seu fill, que també va disparar diversos trets contra el vehicle en el qual anaven quatre de menors i els seus pares. Un dels trets va ferir la mare a la zona abdominal, perforant-li l'intestí prim. La ràpida actuació dels serveis sanitaris va permetre salvar la vida a la dona, que va requerir una cirurgia per poder reparar els danys produïts. La mare dels menors encara arrossega una cicatriu quirúrgica de 21 centímetres a prop de l'abdomen, entre altres seqüeles.

Mentre pare i fill utilitzaven la pistola, els altres dos acusats ―un home i una dona― "aclamaven i encoratjaven" els autors de l'intent d'homicidi amb missatges com "mateu-los, mateu-los".

El fiscal demana vuit anys de presó per als quatre acusats, sense fer distinció ―en el que a pena es refereix― entre els "autors materials" i els "inductors" del crim. També demana la prohibició d'aproximar-se a la víctima, al seu domicili o el seu lloc de treball a una distància menor d'un quilòmetre. Pel que fa a les reclamacions, la fiscalia considera que s'ha d'indemnitzar la mare dels menors amb 2.000 euros per les lesions sofertes i amb 4.200 euros per les seqüeles.