Els Mossos han detingut un assassí fugit de la justícia des de fa 14 anys que es va saltar dos cops el mateix control policial amb el pretext que la seva dona estava a apunt de donar a llum. Ha estat aquesta matinada a Ripoll. 

El control era a la carretera C-17 i estava muntat per evitar robatoris a l'interior d'habitatges. A voltant de les dues de la matinada, el cotxe del detingut va passar pel control i se'l va saltar, tot i que els policies havien indicat que s'aturés. Els Mossos d'Esquadra van començar la persecució amb els llums del cotxe i la sirena fins que van aconseguir aturar-lo a l'entrada de Ripoll.  El sospitós va explicar que anava tant de pressa perquè la seva dona estava embarassada i estava a punt de donar a llum. I els agents van decidir acompanyar-lo a casa seva perquè hi pogués arribar més ràpidament.

Però el cotxe del sospitós va començar a circular sense sentit ni direcció. Els agents el van tornar a aturar, però va accelerar i va tornar a fugir conduint temeràriament pel centre de Ripoll. Va circular en direcció contrària i va estar a punt d'atropellar algun vianant.

Al final el van poder tornar a aturar, el van identificar i detenir. En veure la seva documentació es van adonar que era un assassí buscat per la justícia. Hi havia una ordre de cerca i d'ingrés a la presó de l'audiència de Barcelona. A més, l'individu no tenia el carnet de conduir.