El grup de hackers Anonymous s'ha colat als servidors de la clínica iDental, centre que acumula centenars de denúncies de clients per mala praxis. No és la primera vegada que aquesta organització comet una acció similar; fa unes setmanes va fer caure el web de Cedro, la SGAE de llibres, la Càmera de Comerç de Madrid o El Corte Inglés. Anonymous assegura haver cancel·lat 25.000 euros en deutes pendents amb alguns dels seus clients.

Per demostrar que realment han dut a terme aquest 'atac cibernètic', han penjat una captura de pantalla del moment del hackeig al seu compte de Twitter. Segons una informació a la que ha tingut accés El Confidencial, Anonymous ha pogut comprovar que la clínica dental emmagatzema, sense cap mena de seguretat, les signatures digitals bancàries dels seus clients. 

iDental és una de les clíniques 'low cost' que més queixes acumula, molts clients s'han queixat de falta de professionalitat, d'higiene, implants mal fets... iDental és propietat de l'odontòleg Antonio García Pelliver i el seu soci Vicente Castañer Blasco, i en menys de tres anys han obert un total de 26 centres a Espanya.