L'Autoritat Metropolitana de Barcelona (AMB) discrepa de la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de mantenir la suspensió cautelar del reglament que limita les llicències de VTC. L'entitat "respecta" la decisió, però defensa "les competències metropolitanes en matèria de mobilitat".

El vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, ha lamentat aquesta resolució i ha expressat la seva voluntat de “seguir defensant les competències metropolitanes que tenim per llei en aquest àmbit, i que avalen aquesta decisió i el reglament que vam aprovar al Consell Metropolità”. Poveda també ha manifestat que l’AMB recorrerà aquesta decisió del TSJC.

D’altra banda, l'AMB agraeix al Ministeri de Foment l’anunci de la retirada de la petició de les mesures cautelars i destaca la bona disposició de diàleg que ha mostrat arran de la reunió tecnicojurídica que es va celebrar dimecres passat entre l’AMB i la Direcció General de Transport Terrestre del Ministeri de Foment. 

L'organisme espera arribar a una "ressolució satisfactòria del conflicte amb la voluntat de totes les parts.