La presència de neu i gel ha provocat que les línies de Bus del Barri 118 i 128 no prestin servei, mentre que les 111 i 185 han començat la jornada amb limitacions, informa TMB. La neu caiguda ahir a la nit i les baixes temperatures estan produint afectacions a la xarxa viària de la part alta de Barcelona, cosa que motiva algunes restriccions en el servei d'autobusos de TMB. A les 11:30h, s'ha reestablert el servei habitual de transport.

A primera hora del matí, l'estat dels recorreguts a les zones de Vallvidrera, Tibidabo i Les Planes ha fet que no comencessin a prestar servei les línies de Bus del Barri 118 i 128, mentre que les línies 111 i 185 han començat la jornada amb limitacions, per la impossibilitat d'arribar als punts més alts dels itineraris (plaça Vallvidrera i Sant Genís, respectivament). Abans del migdia, la situació ja estava normalitzada.

La resta de la xarxa d'autobusos (nova xarxa, convencionals i de proximitat) funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro. En aplicació dels protocols interns per a situacions de neu, s'han pres mesures per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions tècniques situades a cel obert, en coordinació amb els ajuntaments.