Un camió que només circulava amb la tractora ha perdut el control aquest dimecres al matí, pels volts de dos quarts de dotze, i s'ha encastat contra una casa de la Curullada (Segarra), situada al costat de l'antiga N-II. El vehicle ha pogut girar abans de xocar frontalment contra l'immoble però ha impactat amb la cua i ha esfondrat una part de l'estructura que al seu torn ha aixafat una furgoneta que hi havia a l'interior.

Sortosament, però, ni la dona que hi havia a la cuina de la casa, situada a la part superior, ni els dos ocupants del camió han resultat ferits per l'impacte però si que han tingut un bon ensurt. El propietari de la casa, Antonio Freixes, que estava en un altre magatzem a uns 50 metres, ha explicat que ha sentit una ''gran frenada seguida d'un soroll de rodes per la carretera'' i després un ''fort tro''. Aleshores ha sortit del magatzem i ha vist el camió encastat de cul enrere a la paret.

Diverses dotacions dels Bombers i els Mossos d'Esquadra han anat al lloc dels fets per tal de fer les primeres tasques de retirada del camió encastat. Posteriorment han visitat la casa els tècnics i pèrits de l'assegurança que han fet una primera avaluació dels danys i ja han començat els treballs per apuntalar l'estructura i tapar provisionalment l'obertura que ha quedat per l'esfondrament.