Un altre exalumne de l'escola Mireia de Montgat també denuncia haver estat víctima dels abusos del professor de religió. Després que aquest dimecres Roger Casanovas expliqués com presumptament el mestre va masturbar-se davant seu almenys en dues ocasions durant el curs comprès entre els anys 1984 i 1985, Joaquin Rodriguez ha decidit fer públic el seu testimoni. L'incident es va produir un any abans del primer cas, quan el denunciant tenia 16 anys. El professor M.Y. el va portar a una sala del col·legi i va intentar abusar d'ell arribant a tocar-li els genitals tres vegades.

"Jo era mal estudiant. Aquell any en vaig suspendre quatre", recorda Rodriguez. L'exalumne cursava 3r de B.U.P a l'edifici que l'escola Mireia tenia al municipi de Tiana i M.Y. era el seu tutor. Després de rebre els resultats dels exàmens finals del curs 83/84, la víctima va demanar al mestre de religió que parlés amb la resta de professors per veure si podien revisar les seves notes. 

El presumpte pederasta el va fer cridar i el va portar a una petita habitació dins el col·legi. El va fer seure en una cadira i mentre parlaven de les assignatures, li va posar la mà al genoll. "Va començar a pujar fins que va fregar-me els genitals", assegura l'exalumne. Rodriguez es va quedar atònit i, encara assegut, va recular fins que l'home va tornar a situar la mà sobre la seva cama.

El professor va tornar a alçar la mà i va tocar-lo un segon cop. La víctima va tornar a arronsar les cames, però el mestre continuava amb la mà al genoll. M.Y. va tornar a intentar abusar d'ell i va fregar-li els genitals un tercer cop. "Em vaig aixecar de cop de la cadira i ell va entendre que havia perdut", explica el denunciant.

Mai més va tornar a veure el seu tutor. "Vaig acabar suspenent les assignatures i vaig haver de marxar de l'escola", assenyala Rodriguez. L'exalumne diu que l'episodi no li va deixar seqüeles greus, però té clar que el recordarà per sempre. "Mai oblidaré ni aquella situació de tensió ni la cara del professor", afirma.