La neu ha deixat 25 centímetres de gruix al Tibidabo. És la nevada més important de l'any a la zona més alta de Barcelona, segons han informat fonts municipals. De matinada, la neu ha caigut amb força i les baixes temperatures han permès que quallés. El centre de Vallvidrera s'ha llevat, aquest matí, amb neu acumulada als carrers, a les vies, a les baranes dels balcons, damunt dels cotxes... una estampa típica d'hivern en un dia en què comença la primavera

 

foto 3327324

 

Diverses brigades municipals treballen per restablir la normalitat i el cos de bombers està retirant alguns arbres caiguts.  

Carreteres tallades

Com a conseqüència de la neu, diverses carreteres que creuen Collserola s'han hagut de tallar, tot i que passades les vuit del matí ja s'ha pogut reobrir la Carretera de la Rabassada, des de la Ronda de Dalt fins a la cruïlla de Molins de Rei, així com la BV-1415 – la carretera d'Horta a Cerdanyola- on els vehicles també hi poden circular de nou. Per contra la BV-1462 –la carretera de Vallvidrera- està oberta fins a la Plaça Vallvidrera però la resta roman tallada a la circulació, segons la Guàrdia Urbana.

Pel que fa l'afectació en el transport públic, s'ha hagut de restringir el servei a la zona de l'àmbit de Collserola, segons ha informat TMB. A primera hora del matí, no s'ha prestat servei a les línies 111, 118 i 128, a més de la 102, com a conseqüència de la neu, mentre que a les línies 130, 185 i 196 estan circulant amb limitacions per la impossibilitat d'arribar als punts més alts dels itineraris a Can Caralleu, la part alta de Sant Genís i el peu del Tibidabo.