L'extracte de la targeta black de l'antiga Fundación Andaluza para la Formación y el Empleo (Faffe) mostra quinze càrrecs en un prostíbul en una mateixa nit per 14.737 euros el mateix dia que es va anunciar la destitució del conseller d'Ocupació, Antonio Fernández, responsable polític de la Faffe, segons el PP-A.

Segons ha informat en un comunicat la secretària general del PP andalús, Dolores López, l'extracte de la targeta black de la Faffe ara aportat al jutjat per la Junta revela que entre les 20.57 hores del 22 de març de 2010 i les 2.43 hores de la matinada del 23 es van fer amb aquesta targeta quinze càrrecs al club de cites Don Angelo, que sumen 14.737 euros.

Dos dies després, el 25 de març de 2010, una persona va anar al mateix club de cites per anul·lar els 15 pagaments per targeta, operació que es va dur a terme entre les 21.30 h i les 21.43 h.

A més, el dia que es van fer els càrrecs coincideix amb l'anunci de canvis al govern de José Antonio Griñán amb què destitueixen el conseller d'Ocupació, Antonio Fernández, responsable polític de la Faffe.

Així mateix, López ha revelat que la nova documentació confirma l'existència d'una altra targeta de crèdit a nom de la Faffe, tal com va declarar una testimoni. A més, ha reclamat al govern de Susana Díaz "tota la veritat" sobre l'ús de targetes opaques a la Junta d'Andalusia i ha denunciat "la successió de falsedats aportades tant per la presidenta Susana Díaz com per altres destacats membres del seu govern i del PSOE" des que el PP Andalús va denunciar aquest cas el maig passat.

En aquest sentit, ha recordat que el portaveu parlamentari del PSOE, Mario Jiménez, va negar que hi hagués targetes de crèdit a la Junta, la qual cosa "va ser la primera mentida perquè la Junta va haver de reconèixer unes setmanes després que sí que n'hi havia".

En aquest sentit, la secretària popular ha al·legat que el PP va demostrar que es van fer càrrecs de prop de 15.000 euros en un prostíbul i així ho va reconèixer l'exdirector de la Faffe en una entrevista.