Ja va ser el producte estrella del passat Black Friday i promet ser un altre èxit de súper vendes aquest nadal. El Satisfyer, el succionador de clítoris que aconsegueix que les dones assoleixin l'orgasme en un temps rècord, ha multiplicat la seva demanda en els últims mesos i tot apunta que el seu recorregut serà llarg.

Ningú no pot negar que s'ha convertit en una autèntica revolució. Tant, que és la primera vegada també que es parla d'una joguina sexual d'una forma tan estesa en mitjans de comunicació, xarxes socials i en les converses en general. Un fet que trenca amb una espècie de tabú que semblava estar instal·lat en la premsa generalista i que no responia, en absolut, amb els usos i costums que des de fa anys s'han instal·lat en la societat, sobretot en el cas de les dones, referent a la salut sexual.

Però a més del ja arxifamós succionador, existeixen altres joguines sexuals que si bé no han tingut tanta repercussió, són també molt demandats. Aquests són alguns d'ells.

Partner Toy Plus

Es tracta d'un vibrador per a parelles que permet una estimulació simultània, ja que estimula el clítoris alhora que es produeix la penetració. A més compta amb un altre motor específic per al Punt G.

Partner

Anell vibrador

L'anell vibrador pot utilitzar-se en parella perquè alhora que estimula la dona, tant al clítoris com vaginalment, pot introduir-se al penis per retardar l'ejaculació i obtenir relacions més agradables.

Boles xineses

Són unes boles de poc pes unides per un cordó que es poden introduir a la vagina i que en contenir altres boles més petites al seu interior que produeixen un moviment agradable que indueix a l'excitació.

Bomba elèctrica vibradora

Consisteix en una bomba de succió per aconseguir ràpides ereccions al penis. A més, també es pot utilitzar per enfortir l'òrgan sexual masculí.

L'ou vibrador

És un vibrador portàtil, que funciona amb un comandament a distància. S'introdueix a la vagina i es pot posar en marxa durant diversos minuts des de qualsevol lloc. A més, és plegable.

Ou vibrador

Massatjador de pròstata

Amb un disseny aerodinàmic i flexible, s'introdueix a l'anus per produir un massatge prostàtic que pot arribar a resultar molt agradable per a l'home. Encara que existeix molt tabú encara respecte a aquesta qüestió, les seves vendes estan creixent igual com la resta de joguines sexuals.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat