La sexualitat femenina ha estat en un segon pla durant molt de temps. Si ja existeixen tabús al voltant del sexe, la masturbació femenina és una cova més profunda. A poc a poc, però, es van aixecant mites i més dones s’atreveixen a explorar i a parlar sobre plaer.

Un estudi assegura que el 90% de les dones s’han masturbat algun cop a la seva vida i la mitjana del primer cop és als 16 anys. Aquest mateix estudi, però, indica que encara avui un 39% de les dones han mentit sobre la masturbació amb qüestions com la freqüència o directament dient que mai ho han fet.

L’experiència, però, sol portar amb ella les ganes de descobrir nous horitzons. I si bé la majoria de dones comencen a masturbar amb la mà, avui dia més de la meitat utilitza un vibrador per donar-se plaer. El 87% de la població, tant homes com dones, responen que no se senten avergonyides per utilitzar joguines sexuals.

Les dones no sempre arriben a l’orgasme, o no hi arriben amb facilitat. Moltes, fins i tot, es consideren directament anorgàsmiques, però això no vol dir que no el puguin experimentar. Factors com la desconeixença de la vagina i les seves zones sensibles, fruit dels tabús sobre la masturbació, dificulten que es gaudeixi de la sexualitat. Les joguines eròtiques són una forma de descobrir-se una mateixa i de saber on estan aquells punts sensibles que potser no t’han explicat.

Entre aquestes, n’hi ha una que triomfa, els anomenats “vibradors de conill”, també “de papallona” o “conill rampant” . Són dels més demanats però a la vegada els més desconeguts per aquelles que mai s’han atrevit a comprar-se una joguina sexual.  

Per què “vibradors conill”?

Se’ls posa aquest nom fruit de la seva forma peculiar. El seu estimulador de clítoris sol tenir forma de dues orelles de conill, que a vegades també s’identifiquen amb dues ales de papallona. Justament són les que permeten que vibri ràpidament.

vibrador efecto calor lucas side grande (1)

Lucas és l'èxit des dels seus inicis

El primer vibrador conill es va posar a la venta el 1984 al Japó, on el conill es considera un amulet de la sort. Va ser, però, sobre el 1998 quan es va tornar viral a la resta del món. El perquè del seu èxit està en l’estimulació de múltiples zones sensibles al mateix temps. Alguns vibradors de conill arriben a estimular fins a tres zones a la vegada. 

El Clítoris, el nostre gran aliat

La majoria dels orgasmes femenins ocorren quan s’estimula el clítoris i no la vagina. Els vibradors conills ja utilitzen estimuladors de tota mena i no només amb forma d’orelles. Trobem llengües giratòries, succionadors de clítoris o en forma de bola, que són els més poderosos.

Quan s’estimula el clítoris, totes les seves parts s’emplenen de sang i s’inflen, d’una forma semblant a la què ho fa el penis. A mesura que els dones s’acosten a l’orgasme el gland surt del seu amagatall i es va tensant. I és que aquest òrgan existeix en el cos de la dona amb una única funció: proporcionar plaer, ja que no té cap funció reproductiva.

Satisfyer Pro G Spot Rabbit grande

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit és la novetat perquè combina el succionador de clítoris

El qüestionat Punt G

Cada vagina és un món, i la ubicació del punt G pot variar. El que tenim clar és que es troba  per la part inferior de l’abdomen, just a la paret vaginal.

Quan parlem de la zona G, per tant, quan ens referim a tota la part que es troba entre 3 i 5 centímetres de l’entrada vaginal. A diferència del que molta gent creu, es tracta de l’extensió del clítoris dins de la vagina. ¿Sabies que pot arribar a mesurar fins a 13 centímetres? És per aquest motiu que diem que no existeixen dos tipus d’orgasmes, “vaginal” i “clitorial”, sinó que els dos responen a l’estimulació del clítoris però en aquest cas des de l’interior.

És a través de l’estimulació d’aquest punt que es pot arribar a l’ejaculació femenina.

vibrador conejito punto g mila platanomelon Entero grande 0

Mila estimula el punt G amb la punta en moviment

Punt A, el desconegut

Finalment, alguns vibradors com el Lyo s’atreveixen amb les tres formes d’estimulació simultànies. Així com en el punt G, el punt A pot funcionar millor en unes dones que en altres.  En línies generals, però, es pot dir que es troba a uns 7’5 centímetres dels llavis vaginals i en la part més interna de la vagina.

L’avantatge del punt A és que el plaer augmenta a mesura que es va estimulant i genera millor lubricació. Els estudis diuen que pot generar orgasmes múltiples i que un vibrador és un bon aliat per poder trobar-lo.

vibrador conejito lyo lila 98952dcd 3d1d 48cc 80c0 4ddd627de137 grande

Lyo combina les tres estimulacions i ho fa amb llengües giratòries al clítoris

Quin s’adapta a les teves necessitats?

De vibradors conill n’hi ha totes les formes i colors, més curts, més llargs, més encorbats... N’hi ha que simulen una sensació més similar als dits amb vibració a la punta o movent-se cap als costats.

Pots escollit el que més s’adapti a tu, ja que la majoria tenen en compte aquests tres punts d’estimulació femenina. Alguns consells són que tinguis en compte el material del que està fet, el més recomanable és la silicona mèdica, que sigui estèticament atractiu per a tu i pensis quines són les teves preferències sexuals. Per això és important que et coneguis a tu mateixa.

Ara que saps quins són i on son els punts de plaer, estàs a només un clic!