Els tabús al voltant del sexe de vegades ens impedeixen de gaudir d'ell amb total normalitat. Per sort, avui dia, utilitzar joguines sexuals està començant a formar part de la normalitat. I aquests, no només serveixen per augmentar el plaer, sinó per trencar amb aquests tabús i conèixer-se a un mateix. No t'ho creus? Malgrat que la millor manera per sortir de dubtes és que ho comprovis tu mateix, t'expliquem 5 maneres en què les joguines eròtiques aconsegueixen complir aquests objectius.

Control del teu cos

Hi ha joguines eròtiques que no estan pensades per donar plaer de bones a primeres. Els articles com les boles xineses són perfectes per prendre control de la zona íntima.

Encara que moltes persones creguin que només utilitzar-les proporciona plaer, les boles xineses estan dissenyades perquè els músculs del terra pelvià siguin més forts i així millorar el control de la vagina.

Com funcionen? Les boles xineses tenen unes boles petites al seu interior que, en estar en moviment, xoquen contra les parets de les boles xineses grans i fan de "peses" per als músculs pelvians que es contreuen inconscientment per subjectar-les.

En altres paraules, utilitzar boles xineses és igual que utilitzar unes peses per exercitar el bíceps, l'únic que canvia és el múscul que treballes.

En entrenar el sol pelvià amb elles durant un mes, més o menys, en tenir relacions sexuals notaràs com les contraccions del teu sol augmenten en tenir orgasmes, com pots contreure'l per sentir més i, encara que sigui menys visible, tindràs menys possibilitats de patir pèrdues d'orina i, si ets a prop, els símptomes de la menopausa se suavitzaran.

Ada lila aef0f131 23bb 4ed2 95c0 44e1b40ad400 gran

Complicitat en parella

Dins de l'autoconeixement també participa la vida sexual en parella. No són poques les persones, sobretot dones, que senten vergonya a l'hora de dir-li a la seva parella el que els agrada al llit, o bé els costa deixar-se portar i anar més enllà del missioner... El sexe és un pilar fonamental en la parella. I, a més de la imaginació les joguines sexuals poden contribuir que aquesta millori i per què no posar a prova la complicitat.

Sense donar-hi més voltes, els vibradors amb control remot són perfectes per donar-li alegria a la vida íntima de la parella. Una persona de la parella porta amagada una joguina entre la seva roba íntima i l'altra juga amb ell a partir d'un comandament a distància.

dildos pantis cerise 2 gran (1)

Joguines com aquesta ajuden a estimular la imaginació i el que no és la imaginació.

El sexe anal no és només per a gais

Un dels tabús més grans en el sexe: les pràctiques anals. Aquesta pràctica ha estat relacionada durant molt temps amb les relacions entre homes. Però la realitat és que tant homes homosexuals com heterosexuals en poden gaudir. Perquè no es tracta d'un tema d'orientació sexual, sinó d'anatomia. La ciència parla i afirma que el punt G dels homes es troba a la pròstata. Així que tots poden gaudir-ne de la mateixa manera sense haver de ser menys mascle alfa per això.

Per sort, cada vegada hi ha més homes heterosexuals que s'animen a estimular el punt P, ja sigui amb una dosi de lubricant de silicona i un dit juganer o amb un estimulador prostàtic que ho fa a la perfecció.

estimulador prostatico negre luke platanomelon gran

Autoestima i confiança

Ja no només en la vida en parella, el sexe és una peça clau en la vida d'un mateix. Si estem satisfets amb ella, això es veurà reflectit en la nostra autoestima i confiança en el dia a dia. Malgrat que l'estimulació no requereixi joguines sexuals, el millor és que estan dissenyades exclusivament per donar plaer i saben com fer-ho a la perfecció. Al jugar amb elles, trobar i gaudir de l'estimulació de la zona G o del clítoris és molt més fàcil i satisfactori.

Descobrir límits

En el sexe el límit és la imaginació. Ja sigui tot sol o en companyia, gràcies a l'estimulació i el joc podem arribar a conèixer millor el 'jo interior': què és el que m'excita més, què menys, com m'agrada fer-ho, per què... És una altra manera de dur a terme la introspecció i de la que se'n pot aprendre molt.

Entrenament per a la intimitat

En aquest món en el qual tot va molt ràpid i tot és publicable, per a moltes persones la intimitat ha passat a un segon pla. Jugar tot sol i gaudir d'un mateix és una manera de recuperar-la i donar-li la importància que mereix.

Com veus, el sexe va més enllà de l'orgasme. I, d'aquí un pot conèixer-se millor, tant el seu cos com la seva ment. El divertit és descobrir-ho i no quedar-se amb el que un ja coneix.