La Fundació la Caixa ha posat a disposició de la comunitat educativa el seu centre cultural CaixaForum (Barcelona) i el Museu de la Ciència CosmoCaixa (Barcelona), sobretot de cara a les activitats estivals organitzades per escoles o entitats socials com les colònies infantils davant les necessitats provocades pel coronavirus.

La iniciativa ha sorgit després de tenir en consideració la reducció i el desdoblament de grups indicats per les autoritats en el procés de desescalada i, en conseqüència, la recerca per part de les escoles d'espais fora dels recintes escolars.

Contribució represa activitat 

"Amb aquest oferiment volem contribuir, des de ja, a la represa de l'activitat escolar i extraescolar, al més aviat possible i en les millors condicions possibles, incloent també les colònies d'estiu", assenyala el director de l'àrea Comercial i Educativa de la Fundació la Caixa, Xavier Bertolín.

Segons el comunicat de La Caixa, el 2019 el nombre de visitants de CaixaForum Barcelona va arribar a 674.594 persones, mentre que el Museu de la Ciència CosmoCaixa va rebre un total de 1.002.965 visites, sent els grups escolars un col·lectius amb un major percentatge de visites en els dos centres. D'aquestes xifres globals, el nombre de visites escolars representen prop de 10.000 grups, formats per més 200.000 alumnes i 6.600 professors. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat