La companyia d'assegurances Zuric ha decidit canviar el domicili social de la seva sucursal a Espanya de Barcelona a Madrid per motius de seguretat jurídica. En el comunicat emès per la companyia s'explica que "no suposa cap canvi en el model de negoci i activitat actual" del grup a Espanya i que els centres de treball a Catalunya "seguiran operant amb normalitat". 

El Grup Zuric Insursance també ha detallat que l'entitat que comparteix al 50% amb Deutsche Bank, Deutsche Zuric Pensions, també ha traslladat la seva seu de la capital catalana a Madrid. Zurich desenvolupa el seu negoci a tot Espanya a través de Zurich Insurance, sucursal de Zuric Irlanda, i de Zuric Vida, amb seu a Madrid, i és part d'una multinacional suïssa que opera a més de 210 països a tot el món.

Zurich fa més de 130 anys que és a Espanya i compta amb centres de treball a ciutats com València, Sevilla, Bilbao, Saragossa, Madrid o Barcelona. La companyia segueix així els passos d'altres asseguradores que als últims dies s'han portat el domicili social fora de Catalunya per la situació política, com SegurCaixa, MGS Seguros, Axa, Divina Pastora o Catalana Occident.