El diputat del PSC al Congrés dels Diputats José Zaragoza ha assegurat avui que no té "res a veure amb els informes sobre els presumptes comptes opacs del pare de Mas". Zaragoza s'ha expressat així en una entrevista a Catalunya Ràdio, després que fa unes setmanes l’exdirector d’El Mundo i actual director del diari digital El Español, Pedro J. Ramírez, assegurés a TV3 que havia sigut ell qui li va filtrar els informes.

Aquells presumptes documents van ser els que el diari va utilitzar per provar l'existència de comptes del pare d'Artur Mas en paradisos fiscals i l'origen del famós “esborrany” policial que sostenia que Mas, Jordi Pujol i altres dirigents de CiU havien rebut comissions il·legals de la trama del Palau de la Música, que havien ingressat en paradisos fiscals.  

 A més, Zaragoza s'ha queixat així: "Pedro J. Ramírez no diu res, només insinua i jo sobre insinuacions no opino". El diputat es referia així a l'entrevista en què el periodista ho va revelar.  Va ser al programa Fora de sèrie, de TV3, en què el periodista Josep Cuní va preguntar indirectament qui era el dirigent que els hi havia enviat, demanant-li si era "un alt dirigent català" i si el seu nom començava per "z", a la qual cosa Ramírez va respondre afirmativament. 

Relació PSC-PSOE

Sobre les relacions entre el PSC i el PSOE, perjudicades després del trencament de la disciplina de vot dels catalans en la investidura de Rajoy, Zaragoza ha assegurat que no preveuen el trencament. El diputat ha elevat la relació històrica entre tots dos i els "beneficis" que ha aportat a Catalunya, i ha assegurat que "difícilment el PSOE serà una alternativa si el PSC no és fort a Catalunya".

Zaragoza, que també ha reconegut el problema polític entre les dues organitzacions i les diferències, ha assegurat: "Si les relacions amb el PSOE se solucionen amb una multa i retirant-me de la comissió em dono per satisfet". El diputat va ser destituït de la presidència de la comissió mixta per a la Unió Europea per mantenir el vot negatiu a Rajoy en contra de la decisió del comitè executiu. 

Pel que fa a la direcció política del PSC, Zaragoza ha assegurat que "seguim defensant un model federal i volem enfocar una reforma de la Constitució". Zaragoza també ha assegurat que veu que cada vegada s'assemblen més als comuns, perquè "estan fent el camí que ja van fer els socialistes".