Iñigo Errejón es va reunir amb l'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero el passat 24 de febrer a l'hotel Santo Mauro de Madrid, segons ha pogut saber el Confidencial Digital. Aquesta trobada es va produir de forma molt discreta per evitar filtracions. 

El citat mitjà explica que va ser Errejón qui va sol·licitar reunir-se amb Zapatero. Per a fer-ho el líder de Más País va contactar personalment amb l'entorn de l'expresident i li va traslladar que volia parlar amb ell per intercanviar impressions. 

Fonts socialistes han apuntat que la trobada s'emmarca en l'intent del PSOE per fitxar Errejón i incorporar-lo a les seves files. Fa temps que els socialistes contemplen el fitxatge i ara, després dels resultats de Más País a les últimes eleccions, "torna a haver-hi l'oportunitat".

Tot i la reunió, des del PSOE admeten que Errejón no acceptarà cap tipus d'oferta del partit: "Tots els votants de Más País es tirarien damunt seu si ara sortís corrent i deixés tirat el partit i la seva gent". És per això que els socialistes descarten una oferta formal a curt termini i consideren que l'aliança s'ha de cuinar "a foc lent" durant els propers tres anys.