La diputada al Congrés de Junts per Catalunya Míriam Nogueras, ha definit de "ridícul" la posició dels comuns davant la decisió de la Junta Electoral Central (JEC), de retirar l'acta de diputat al president Quim Torra. Nogueras ho explica cronològicament: "Comuns criticant la JEC per voler-se carregar Torra abans de la investidura de Sánchez".

A continuació, explica la posició d'aquest partit posteriorment: "Comuns criticant Torra per defensar-se de la càrrega de la JEC contra ell i les institucions després de la investidura", referint-se a les declaracions que van donar els comuns al Parlament. I per tot plegat, Nogueras conclou: "Això sí es fer el ridícul". La paraula "ridícul", Nogueras la recull de les paraules d'Albiach que va definir amb aquest adjectiu la "desobediència simbòlica" del president.

Les paraules de Nogueras a twitter s'han fet escoltar. La primera en respondre, per al·lusions, la presidenta dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach: "Sempre hem criticat la judicialització de la política i treballem en favor del diàleg. Sabotejar els pressupostos de la Generalitat per vetar una fiscalitat verda i justa, i amb mesures socials és anar contra les classes treballadores d’aquest país". De moment, fins aquí la rèplica i la contra-rèplica.