Xiulada davant la delegació espanyola a Barcelona en suport a Santiago Espot, que avui ha declarat a l'Audiència Nacional com a presumpte responsable d'un delicte d'injúries a la Corona per promoure l'esmentada xiulada, que es va produir a la final entre el Futbol Club Barcelona i l'Atlètic de Bilbao disputada el 30 de maig de l'esmentat any. Sota el lema 'Marxem Pitant', la manifestació estava organitzada per Moltes Mercès, qui va organitzar el pregó alternatiu per les Festes de la Mercè. 

Aquesta protesta s'ha organitzat per donar suport a Santiago Espot, l'empresari i president de Catalunya Acció que va promoure la xiulada, en ser el primer ciutadà català que ha hagut de comparèixer a l'Audiència per un acte així. En aquesta concentració s'han sentit xiulades, però també el cant dels segadors i crits d'independència.

En els parlaments de l'acte, Toni Albà ha recordat també el cas de Montse Venturós, que va ser detinguda divendres passat perquè declarés per no treure l'estelada del consistori de Berga en període electoral, tot i que se l'havia citat en dues ocasions.