L’exalcalde Xavier Trias ha reaparegut avui al programa Bàsics de Betevé, amb una nova imatge, i ha anunciat que s’ha sotmès a un tractament per solucionar la tremolor que patia a una de les mans.

La tremolor que ha patit Trias és fruit d’un trastorn que l’ha acompanyat durant gran part de la seva vida -des dels 18 anys-  i que els últims anys se li ha agreujat fins al punt que li costava escriure o agafar un got per beure aigua: “Per a mi era invalidant”, ha explicat.

Trias ha reaparegut amb el cabell molt curt, precisament a causa de la intervenció que s’ha fet, basada en una tecnologia d’ultrasons. Primer s’ha tractat per curar la tremolor de la mà dreta, que aparentment ja mostra una millora de la mobilitat. El mateix Trias ho ha corroborat: “Ara puc agafar i prendre aigua”. Més tard, ha explicat, es tornarà a operar per posar fi a la tremolor de la mà esquerra.

Es tracta d’una tècnica molt nova que s’aplica a la Clínica Universitària de Navarra. Encara no s’utilitza als centres hospitalaris de Catalunya, però, segons l’exalcalde, s’intentarà portar a a l’Hospital Germans Trias i Pujol.