La jutgessa ha absolt de qualsevol càrrec a l'actor Willy Toledo pel delicte que l'Associació d'Advocats Cristians li atribuïa per blasfemar contra la religió cristiana. En concret, per uns comentaris escrits a Facebook per Toledo on es "cagava en Déu i la verge". Ja va advertir el mateix dia que anava a declarar la setmana passada que tornaria a "cagar-se" tantes vegades com fes falta. I ho podrà seguir fent. La magistrada Sonia Agudo considera que el seu missatge era "vulgar, provocador i maleducat però la finalitat no era l'ofensa dels sentiments religiosos".

En canvi, aquesta associació ultracatòlica sí considera que havia atemptat contra els sentiments catòlics i demanava presó d'un any. La sentència final també recorda que Toledo ja ha admès que "no volia ofendre ningú, tan sols expressar els seus sentiments i opinions i exercir el seu dret de llibertat d'expressió". També recorda que va admetre davant la justícia que "sentia respecte i admiració pels catòlics i que ell mateix havia estat batejat". Unes explicacions menys àcides que les que va donar als mitjans a la porta d'entrada dels jutjats però que li han servit per lliurar-se de qualsevol multa.

Cal recordar que Toledo no es va presentar a la primera citació i el van detenir. Malgrat tot, la jutgessa també l'ha absolt del delicte d'obstrucció a la justícia pel que també li pesava una acusació. Ara bé, les costes del judici no aniran a càrrec de l'Associació d'Advocats Cristians ja que no "s'acredita mala fe ni temeritat en la seva acusació popular".