L'unionisme més descordat està d'enhorabona. A partir d'ara, aquells defensors de la unitat d'Espanya que ho vulguin podran "apadrinar" independentistes per intentar que deixin de ser-ho. El mètode és molt fàcil, enviar una bandera espanyola a una persona o associació sobiranista a través d'una plataforma electrònica anomenada Apadrina a un independentista.

La web en qüestió passeja l'odi contra l'independentisme i crida a fer donacions per tal de poder enviar un total de 10.000 banderes a independentistes. Per tal de poder enviar-ho, els creadors de la plataforma han ideat diversos 'packs'. Aquests van des dels deu euros fins al mig milió d'euros passant per una tarifa de 25.000 euros. 

Aquests 'packs' tenen diverses opcions, però les més sonades i rocambolesques són la gravació d'un documental de com s'entreguen banderes espanyoles a líders polítics independentistes, ja sigui a les presons o a Bèlgica, al crida de, atenció, "apadrinat" i la creació de la bandera més gran de la història.

A més a més, per cada bandera que s'enviï, la persona que l'encarrega en rep una, és a dir que si la web aconsegueix el seu objectiu fabricarà 20.000 banderes espanyoles, tot un rècord.