La notícia sobre la retirada de l'euroordre contra el president Carles Puigdemont a la web del telenotícies Tagesschau de la televisió alemanya s'ha col·lapsat per l'inusual nombre de comentaris que ha rebut, la gran majoria d'ells a favor del mandatari català.

"A causa de l'elevat nombre de comentaris, aquesta noticia no es pot comentar en aquest moment. Demanem la vostra comprensió", ha hagut d'escriure la web.

"Espanya retira l'ordre de detenció contra Puigdemont", titula la web. I ho acompanya amb el text següent: "L'ordre de detenció ha estat retirada. Espanya ja no demana que Alemanya extradeixi Puigdemont. Això li permet moure's amb llibertat, almenys fora d'Espanya".

Alguns dels comentaris, tots ells en alemany, són els següents:

"Gràcies a Déu. També hi ha bones notícies".

"Hi estic d'acord. M'agradaria dir que és bo que el vell i tossut primer ministre Rajoy hagi estat rellevat. Ara per fi es pot trobar una solució. Alemanya respira alleujada perquè ja no està ficada en un conflicte intern espanyol. Per descomptat, Puigdemont té dret a defensar l'autodeterminació de Catalunya. A ningú se li acudiria dir que els irlandesos no podien defensar la independència a la dècada dels anys 20"

"Finalment la cacera de bruixes ha arribat al final. És espantós veure com es trepitja el Dret internacional".