L’Ajuntament de Waterloo ha obert set procediments administratius a Ciutadans per l’acte-provocació que va fer diumenge Inés Arrimadas davant la Casa de la República. La policia local es va apropar diumenge a l’acte de Ciutadans, per les queixes dels veïns a causa del soroll que feien, i va obrir els expedients.

L’Ajuntament ha confirmat que ha posat a Ciutadans set sancions administratives, i que no va practicar detencions: una per haver fet una manifestació no autoritzada, una altra per haver molestat els veïns amb sorolls sense una causa legítima i cinc més per mal estacionament de vehicles.

Waterloo

Waterloo afirma que no explicarà el cost de les sancions i desmenteix el rumor que corre per les xarxes socials i que parlava d'una multa global de 7.000 euros. Ciutadans ja va admetre que el viatge a Waterloo, sense comptar les sancions, li va costar 15.000 euros.

El president a l'exili, Carles Puigdemont, ha reaccionat a les sancions amb ironia. "Al final queda demostrat que els únics diners públics relacionats amb la Casa de la República se'ls han gastat Arrimadas i Cs. I tot per un quart d'hora de xou", ha apuntat.