Vox està perdent pistonada. Les darreres enquestes demostren que la formació perd suports cada dia que passa i això ha posat en alerta els de Santiago Abascal que han convocat per al proper dia 6 d’octubre un nou acte sota el lema ‘Vistalegre Plus Ultra’.

Santiago Abascal utilitza així el lema oficial d’Espanya, que es va fer seu el dictador Francisco Franco, per intentar sumar més suports. Amb aquest nou acte Vox busca “defensar Espanya i la seva unitat, la seva sobirania, les seves fronteres, les seves famílies, les seves arrels i la llibertat davant la dictadura progre de la resta de partits”.

Vox va aconseguir aplegar 10.000 persones a Vistalegre el 2018 a l’emblemàtic escenari on Podemos ha celebrat els seus grans esdeveniments. Vox busca tenir la mateixa resposta que fa un any, ara que hi ha la possibilitat de la convocatòria de noves eleccions espanyoles i que les enquestes no són favorables a la formació ultradretana. Vox ha anat perdent vots a les diferents convocatòries electorals d'aquest any.