El partit ultra Vox s'ha querellat contra el presentador i periodista Jair Domínguez davant del jutjat d'instrucció de Barcelona, acusant-lo d'un delicte d'odi. El partit assegura que el tertulià va instar a combatre Vox "amb un cop de puny a la boca" en el programa El matí de Catalunya Ràdio el 18 de febrer. En realitat va dir la frase però referida "al feixisme".

La vicesecretària jurídica de Vox, Marta Castro, denuncia també, en el seu escrit al jutjat, que el col·laborador "fa una identificació, absolutament infundada, indeguda i irresponsable, de Vox amb el feixisme" i "reforça aquesta identificació de Vox en qualificar-lo també de neonazi".

Castro assegura en el seu escrit que la intervenció de Domínguez no ha estat aïllada, i incorpora una notícia en publicada en un mitjà de comunicació, on al seu entendre insulta els votants de Vox amb la frase "el resultat a la Catalunya poligonera és neonazi".

Domínguez va verbalitzar el seu missatge adreçant-se als habitants de Vilamalla (Alt Empordà) i La Pobla de Mafumet (Tarragonès), on va guanyar Vox, tot i que lamentava amb sorna que "no em sentiran, no crec que escoltin Catalunya Ràdio. Però cal dir-ho, perquè m'esgarrifa que un poble veí voti tan fortament en favor del feixisme". El col·laborador, que és de Figueres, va reconèixer que el resultat a Vilamalla havia estat una cura d'humilitat i va preguntar: "El poble més poligonero de l'Empordà vota Vox? Al final resulta que la Catalunya poligonera és neonazi, qui ho havia de dir?".

Jair Domínguez és col·laborador de Catalunya Ràdio també en el programa El bunquer, i protagonitza l'Està passant amb Toni Soler, a més del Bricoheroes per Youtube amb en Peyu.