Vox entraria al Parlament Europeu per primera vegada amb el 13% dels vots i 8 escons, segons relata una enquesta realitzada per El Español​. De la mateixa manera, els resultats mostren que el Partit Socialista guanyaria per primera vegada en 15 anys els comicis europeus amb el 22,1% de vots i 14 escons.

Segons el sondeig del digital, el Partit Poplar aconseguiria el 18,5% dels vots i 11 escons, Ciutadans el 18,2% dels vots i també 11 escons i Podemos obtindria el 15,6% dels vots i 10 escons. 

Respecte a les europees que es van celebrar el 2014, el PSOE mantindria el mateix número d'escons però ara es veu afavorit per la divisió de la dreta; la pèrdua d'escons del PP que han passat a Ciutadans i Vox. Cs creix exponencialment i passa del 3,2% dels escons que va aconseguir el 2014 al 18,2% que aconseguiria ara. 

Vox, que el 2014 ja es va presentar a les europees amb Aleix Vidal Quadras al capdavant i es va quedar a 1.500 vots d'aconseguir un escó, ara entraria al Parlament Europeu amb el 13% dels vots. El citat digital augura que la formació d'Abascal es sumaria al grup dels partits ultraconservadors de Le Pen i Salvini. 

Pel que fa a les formacions independentistes, la possible coalició d'ERC amb Bildu i els nacionalistes gallecs (BNG) obtindria el 5,2% dels vots i 3 escons.