L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha assegurat que Vox no tenia autorització per celebrar ahir diumenge una paellada popular al bar del camp municipal de futbol de Gornal, a la qual van assistir unes 150 persones. Fonts del consistori han assegurat a l'ACN que dies enrere s'havia fet un requeriment tant a la formació política com a l'adjudicatari del bar de l'estadi municipal recordant-los que l'acte no es podia celebrar perquè no tenien el corresponent permís. Per tot això, l'Ajuntament ha aixecat una acta administrativa i iniciarà un expedient sancionador contra l'adjudicatari del bar.

La celebració de la paellada de simpatitzants de Vox es va poder fer després que els Mossos d'Esquadra dispersessin una protesta d'antifeixistes que volien impedir-ne la celebració. Tot i no disposar del permís municipal, efectius antiavalots de la policia catalana van haver de fer un cordó de seguretat per evitar enfrontaments entre els manifestants i els simpatitzants de la formació d'ultradreta. 

La protesta dels antifeixistes va aplegar unes 150 persones, que es van concentrar a l'estació de Ferrocarrils del Gornal. Quan es dirigien a la porta principal del complex esportiu, un cordó policial va impedir que els concentrats poguessin accedir al camp de futbol. Un grup, però, va poder eludir la presència policial i accedir al recinte.