Vox afirma que portarà la "defensa de la unitat de la nació fins a les últimes conseqüències" i està disposat a batallar per "l'Espanya viva". Així ho ha afirmat el cap de llista per Barcelona a les eleccions espanyoles, Ignacio Garriga, durant un míting al centre cívic La Salut de Badalona.

Garriga ha assegurat que la seva formació "sempre" estarà amb la "defensa de la unitat nacional" i pretén recuperar la idea "d'enamorar a Catalunya amb la marca Espanya", una idea que segons ell han "abandonat" el PP i el PSOE. Per altra banda, el número u per Barcelona també ha reivindicat Vox com el partit que representarà "l'espanyol d'infanteria".

Per a Garriga cal "perseverar" i "donar batalla" davant unes institucions "segrestades pels partits de sempre" i Vox farà possible "una nova Espanya" amb una "identitat cristiana". La situació actual, per a Vox, és "d'urgència" i "emergència nacional" i no s'ha de permetre "entrar revolucionaris, separatistes o marxistes", ha dit en referència als antifeixistes que han intentat impedir l'acte. "Patriotisme, il·lusió i lluita a favor de la llibertat", ha sentenciat.

La formació d'ultradreta ha reivindicat donar "l'autèntica representativitat al poble". En aquest sentit, ha demanat el vot de la gent per representar "l'espanyol d'infanteria, el que s'aixeca a les cinc del matí, o l'autònom que no troba les hores suficients per tirar endavant el negoci". "Els que no troben feina, la podran trobar en la nostra pàtria", ha afegit.

Garriga ha finalitzat el míting afirmant que esculpiran "l'esperança" i transformaran "el so discordant actual" a Espanya en una "sintonia de patriotisme" a partir del 28-A. Entre aplaudiments, ell i la resta de candidats han clos el míting escoltant l'himne d'Espanya.