El president de Vox, Santiago Abascal, tornarà a Barcelona. La formació d'ultradreta començarà la seva campanya electoral del 10-N amb un acte a la capital catalana, segons ha pogut confirmar ElNacional.cat. Fins ara, la formació havia triat Astúries per donar el tret de sortida, tant a les generals del 28-A com a les de l'any 2015.

La formació d'Abascal però té ara uns altres objectius que passen per reforçar a Catalunya el seu missatge d'unitat nacional i defensa dels valors espanyols, i de passada, intentar millorar aquí el resultat que van obtenir les passades eleccions

Encara no es coneixen però els detalls d'aquest acte ni què es farà exactament per l'inici de campanya que començarà la matinada del 31 d'octubre a l'1 de novembre, el dia de Tots Sants.

Vox ja va organitzar una gran manifestació el 30 de març d'aquest mateix any –poc abans de començar la campanya del 28-A–, un acte que va ser considerat una provocació cap a l'independentisme amb el lema "Catalunya por España". L'organització juvenil d'esquerres Arran va convocar, al mateix temps, una contramanifestació amb el lema "No pasarán".