Amb una llarga llista de reproducció on no hi podien faltar temes de Fangoria, Manolo Escobar o Rafael i diverses versions de l'himne d'Espanya, Vox ha vist com aconseguia esgarrapar un escó a Catalunya. Concretament, ha estat el candidat per Barcelona a les eleccions generals del 28-A, Ignacio Garriga, l’únic que podrà representar Catalunya al Congrés.

“Espanya s’ha posat dempeus. Avui és un dia per estar molt però que molt contents. Avui és el punt de partida d’aquesta reconquesta que hem anat dient”, ha exposat Garriga, que ha comparegut a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza, on Vox ha celebrat la nit electoral.

ignacio garriga nit electoral el nacional anna solé

“Tenim 24 valents per contrarestar el discurs de l’extrema dreta. Avui és un dia per celebrar. Serà un dia històric”, ha ressaltat. “Direm el que no ha dit mai ningú. Espanya no es discuteix, Espanya es defensa”.

“Això només és el principi. Estem orgullosos de formar part de la història”. Garriga ha acabat amb un “que Déu us beneeixi i que Déu beneeixi Espanya”.

nit electoral vox el nacional anna solé

Cal tenir en compte que la formació que lidera Santiago Abascal ja es va presentar a les eleccions generals del 2016. Aleshores però, a Catalunya només va treure 198 vots que van ser insuficients per obtenir representació.