El partit ultra Vox busca una figura militar per situar-la en un lloc preeminent en les llistes de les eleccions del 28 d'abril o del 26 de maig i, segons avança 'El Confidencial Digital', l'elegit seria un vell conegut de la formació d'Abascal, l'almirall a la reserva José María treviño, que ja va formar part de Vox durant un curt període de temps el 2014 i que va ser un dels signants del manifest de lloa al dictador feixista Francisco Franco durant l'estiu de l'any passat.

Treviño es va vincular a Vox el 2014 però no va arribar a integrar-se al partit, suposadament, per pressions per part de l'exèrcit. En l'actualitat però, les bones perspectives electorals de Santiago Abascal han fet que la seva formació redobli els esforços per fitxar-lo.

L'almirall va ser un dels alts comandants de les forces armades espanyoles que van firmar un manifest de suport a Franco poc després de conèixer-se la intenció del govern espanyol de treure les seves despulles del Valle de los Caídos. En el text es lloava i glorificava la figura del dictador en un mar d'elogis.