Xavier Godàs Pérez, alcalde de Vilassar de Dalt, ha denunciat una pintada a la porta del seu domicili; no és la primera vegada que pateix un acte vandàlic d'aquesta mena.

Com es veu a la imatge, la pintada està signada per la formació unionista i d'extrema dreta Vox. En una piulada, el batlle d'Esquerra Republicana assegura que l'han tornat a "marcar" i que, a més a més, aquesta vegada s'han atribuït els fets. 

En to irònic indica que els actes van a càrrec d'"un tal Vox, que es creu que és el més nou en constitucionalisme patri". Finalment comunica que denunciarà els fets.

A principis del passat mes de desembre Xavier Godàs ja es va trobar amb una acció similar a la porta de casa: un dissabte al matí es va despertar amb l'entrada del domicili plena de deixalles, majoritàriament llaços grocs estripats, però també papers, bosses d'escombraries negres i fins i tot una cisterna de vàter pintada com una urna de l'1-O. A la fotografia que l'alcalde mateix va penjar a les xarxes socials també s'hi podien veure parts d'estelades.