Uns 300 votants de Barcelona en Comú a les últimes municipals demanen a Ada Colau que lideri un govern de coalició amb el PSC i rebutgen la presència d'ERC. En un manifest públic, argumenten que "atesos els resultats i el context polític, la millor solució per a la ciutat de Barcelona i per a les seves classes populars és un govern municipal integrat per BeC i PSC, encapçalat per l’actual alcaldessa en funcions, amb els suports externs suficients".

Al text, asseguren que Barcelona necessita un "govern estable i dedicat a fer una ciutat més justa i més pròspera", cosa que fa "del tot desaconsellable la integració d’ERC en el govern municipal". Carreguen contra els republicans perquè, segons diuen "aquest partit, a Barcelona, ha posat sempre els seus interessos electorals per sobre dels de la ciutadania".

Sobre Ernest Maragall, critiquen que "ha deixat prou clar que el seu projecte no consisteix a posar-se al servei de la ciutat, sinó a posar la ciutat i l’ajuntament al servei del seu projecte polític". "Som conscients dels inconvenients de la proposta a què donem suport, però creiem que és la millor de les possibles", conclouen.