El vot per correu comporta problemes en la majoria de les cites electorals. El problema més habitual és el retard en rebre les paperetes per poder fer efectiu el vot. Però, de cara a les eleccions del proper 28 d'abril, un veí de Reus s'ha trobat amb una altra situació que l'ha deixat perplex.

Segons ha explicat a El Nacional, ha rebut aquest dilluns a casa els documents per votar a través de correu franquejat, després d'haver-ho sol·licitat prèviament a una oficina de Correus. El pack inclou un full explicatiu, paperetes de tots els grups i dos sobres, un pel Congrés i un pel Senat.

El sobre del Congrés, però, no estava obert i buit, tal com hauria de ser, sinó que l'ha rebut ja tancat i, a més, amb una papereta a dins. Una papereta de Ciutadans per Tarragona de les eleccions generals de l'any 2016.

En el cas que aquest vot s'hagués entregat directament hauria estat nul, ja que la papereta no és d'aquestes eleccions i, per tant, no comptabilitzaria. Hi ha la possibilitat que es tracti d'un vot per correu emès a les eleccions de 2016 que acabés traspaperant-se i s'hagi tornat a enviar creient que era un sobre buit.