La delegació nord-catalana del Consell per la República demana voluntaris per a l'acte que el president a l'exili, Carles Puigdemont, celebrarà el proper 29 de febrer a Perpinyà. L'organització, que assegura que es tractarà d'"un acte transversal i apartidista, un acte pel respecte a la democràcia, un acte per la República Catalana", demana col·laboració. 

Entre les peticions que fa la delegació hi ha la d'apuntar-se com a voluntari: "Aquest dia desenes de milers de catalans participaran en aquest acte, nosaltres hi hem de ser presents i actius per preparar, acollir, acompanyar, organitzar i vigilar". Per fer-se voluntari s'ha d'omplir aquest formulari.

Una altra manera de col·laborar és la d'acollir els voluntaris que vindran de Catalunya per participar a l'acte.

Desenes d'autocars s'estan organitzant a tot Catalunya per assistir a l'acte unitari del Consell per la República a Perpinyà, que comptarà amb la participació física del president Puigdemont. Serà el primer cop que podrà trepitjar la Catalunya del Nord, gràcies a la immunitat com a europarlamentari.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat