L'excomissari José Manuel Villarejo tindria fins a set còpies d'enregistraments de Corinna zu Sayn-Wittgenstein -l'amiga 'especial' del rei Joan Carles-, tres de les quals ocultes a l'estranger.

Així ho revela aquest dimarts 'La Vanguardia', que cita un enregistrament detectat per la unitat d'assumptes interns del Cos Nacional de Policia on l'excomissari reconeixia l'existència de les esmentades còpies, malgrat haver declarat anteriorment en seu judicial que després d'un escorcoll policial s'havia quedat sense cap còpia.

De fet, malgrat que Villarejo és avui dia dia en presó preventiva, les filtracions de tota mena de converses amb personalitats rellevants de l'àmbit de la política i de l'economia no han deixat de succeir-se. L'existència d'aquestes còpies de converses de Corinna doncs, podrien arribar a veure la llum en qualsevol moment.

Segons l'enregistrament detectat per assumptes interns, Villarejo contemplava abans de la seva detenció la possibilitat de ser víctima d'un escorcoll policial, per la qual cosa va prendre mesures com fer prou còpies d'enregistraments comprometedors i ocultar-les en diversos llocs amb la complicitat de persones de confiança.