L'excomissari José Manuel Villarejo va espiar un sopar de l'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy amb empresaris i banquers, segons documentació a la que ha tingut accés el diari El Mundo. El sopar es va fer el 15 de setembre de 2011 a Barcelona i l'excomissari el va espiar per aconseguir contractes amb empreses de l'Ibex.

Villarejo va fer arribar informació d'aquesta reunió de l'expresident amb els empresaris i banquers a la constructora Sacyr per aconseguir contractar els seus serveis. Luis del Rivero, que en aquella època era el president de Sacyr, ha confirmat al citat diari l'oferta de Villarejo a la seva empresa amb informació procedent del sopar. Tot i això, del Rivero assegura que va ordenar no contractar l'excomissari.

L'informe no menciona que Villarejo obtingués la informació a partir de micròfons, explica que ho va fer gràcies a "una font directa". En aquell moment, Villarejo era comissari destinat a la Direcció Adjunta Operativa de la policia espanyola i empresari de serveis de seguretat.