El comissari Villarejo ho té clar, el volen mort. "Tinc clar que estan preparant el meu suïcidi, mort el gos, morta la ràbia", així ho ha dit en una entrevista al diari ABC, on el polèmic comissari s'ha obert en canal per parlar sobre la seva activitat d'intel·ligència i sobre com ha afrontat els darrers anys entre reixes i la seva sortida de presó preventiva. En l'entrevista, que no tracta en cap cas sobre Catalunya, Villarejo afirma que té còpies dels seus àudios a l'estranger, però que només sortiran a la llum quan ell mori, tot i que creu que aquest moment no queda "massa lluny", perquè, segons afirma, hi ha gent interessada en què ell mori perquè tot es faci públic.

"Tinc assumit que estan preparant el meu suïcidi. Ho tinc assumit i no m'importa. I tinc confiança plena en la Justícia", així de contundent ho diu l'excomissari José Manuel Villarejo, que creu que el volen mort perquè surti a la llum el seu arxiu d'àudios. "La gent parla que jo puc tenir alguna còpia a l'estranger. En tot cas, si la tinc o no de poc em val perquè per mesura elemental de seguretat, mentre jo no vagi a recollir-la no l'hi donaran a ningú i tret que jo em mori, això imagino que no sortirà a la llum. Jo tinc assumit que estan organitzant el meu suïcidi, és a dir, que no crec que passi molt temps fins que moltes coses més surtin", afirma l'excomissari.

L'excomissari també explica com després de la moció de censura que va tombar el govern de Mariano Rajoy i amb la qual Pedro Sánchez va arribar a la presidència, alguns fiscals i jutges "molt educats" el van anar a visitar i li van oferir sortir de presó a canvi de desvelar informació sobre la corona, però s'hi va negar. "Em van oferir sortir si donava informació de diferents coses. En l'única cosa que em vaig negar a participar va ser en un linxament de la Corona. Vaig dir que això no, que era un error per part del Partit Socialista, si era aquesta la intenció, perquè a més havia estat sempre un partit institucional seriós i d'Estat", afirma Villarejo. José Manuel Villarejo també nega que ell fos qui va filtrar els àudios de Corinna Larsen sobre el rei emèrit que van provocar que s'iniciés la investigació de la Fiscalia a Joan Carles I, i creu que qui va filtrar aquells àudios són un fiscal i un periodista.

Cospedal podria acabar imputada per la "Kitchen"

La Fiscalia Anticorrupció i l'Advocacia de l'Estat van demanar imputar l'exsecretària general del PP, María Dolores de Cospedal, com a possible impulsora de l'Operació Kitchen, una trama parapolicial per espiar l'extresorer del partit, Luís Bárcenas, i encobrir les trames de corrupció dels populars. Segons va avançar elDiario.es, el passat 8 de febrer, finalment, el ministeri públic s'ha posicionat a favor dels recursos de les acusacions populars de Podemos i el PSOE a la decisió del jutge Manuel García Castellón de no reobrir la causa, després que sortissin a la llum els àudios de l'excomissari del Cos Nacional de Policia, José Manuel Villarejo, que suposadament demostren que Cospedal tenia coneixement de l'operació parapolicial. La Sala Penal de l'Audiència Nacional ha de decidir ara si avala la postura del jutge, que va rebutjar reobrir el cas i investigar Cospedal, o si estima els recursos de les acusacions populars, que creuen que hi ha indicis suficients.