El Viva Puigdemont, la cançó infantil alemanya Es tantz ein bi ba butzemann, que sembla que cridi visques al president, no és l'únic tema que s'ha popularitzat que enalteixi un polític. Aquests quatre vídeos són exemples de cançons dedicades a algun líder polític, però sembla que el president del PP Català, Xavier García Albiol, no sabia que existien, i això que un és del PP!

En una piulada Albiol ha carregat contra la cançó del president català indicant que: "Puigdemont ja té el seu propi èxit musical. M'ha provocat una doble sensació; per una banda vergonya, però per l'altra em preocupa veure com es repeteixen imatges viscudes a Europa als anys 30 quan alguns milions també dedicaven cançons al líder espiritual".

Albiol va passar per alt la cançó dedicada a Alejandro Fernández quan aquest es presentava a les municipals de Tarragona, i això que el tema queda gravat al cap, ja que és una versió d'Alejandro de Lady Gaga. "Toca PP, confía en Alejandro. Un nuevo alcalde que se preocupa por tí. Si tienes alguna duda de quien mola en Tarragona, Alejandro se mueve, Alejandro se moja", diu la cançó. 

Els socialistes també són partidaris de fer cançons per animar els seus candidats; buscant a la xarxa se'n pot trobar una dedicada a l'expresident espanyol José Luís Rodríguez Zapatero i una a l'expresident català José Montilla:

Defender la alegría, aquest és el títol del tema que un grup de membres de la PAZ, Plataforma de Apoyo a Zapatero, cantava a l'expresident espanyol. Aquesta no és una cançó feta per uns votants anònims; com es pot veure al videoclip els artífexs són Joaquín Sabina, Miguel Bosé, Soledad Jiménez, Víctor Manuel, Ana Belén, Joan Manuel Serrat o Fran Perea. Per la seva banda, la cançó de José Montilla no té artistes de la mateixa talla, però sí disposa de la participació especial de Jaume Collboni.

I si del que es tracta és de reunir cantants famosos per fer campanya per a un polític, qui s'endú el primer premi és l'expresident nord-americà Barack Obama. El tema Yes we can va ser interpretat per: Will.i.am, John Legend, Sam Page, Nick Cannon o bé Scarlett Johasson.

Albiol ja ha penjat l'etiqueta de nazi a la cançó del president i ho ha fet abans de donar un cop d'ull per la xarxa. La cançó d'Alejandro també "repeteix imatges viscudes a Europa als anys 30 quan alguns milions també dedicaven cançons al líder espiritual?".